SZKOŁA
KOMUNIKATY

PRZETARGI

DYREKCJA
NAUCZYCIELE
RADA RODZICÓW
SAMORZĄD UCZNIOWSKI
BIBLIOTEKA
ŚWIETLICA
PEDAGOG SZKOLNY
PATRON
HISTORIA
UCZNIOWIE
WYDARZENIA
UROCZYSTOŚCI
IMPREZY
KONKURSY
PRZEDMIOTOWE
SPORTOWE
KULTURA I SPORT
TEATRZYK "ALBERCIK"
UŚMIECHNIĘTE BUZIAKI
UKS "ROZTOCZE"
INNE
PRACE UCZNIÓW
GALERIA FOTO

KSIĘGA GOŚCI
NAPISZ DO NAS
LINKI
ARCHIWUM
|
.....:::::
STRONA GŁÓWNA - AKTUALNOŚCI :::::.....
06.04.2022 - Warsztaty kulinarne w „Pizzerii u Synia”!
Klasa II b na początku kwietnia 2022 roku uczestniczyła w cyklu działań pod hasłem „Wiem co jem”. Głównym celem tych zajęć było promowanie zdrowego stylu życia poprzez racjonalne odżywianie. Prowadzone zajęcia pozwoliły uświadomić uczniom ważność zdrowia człowieka, kształtować właściwe nawyki żywieniowe oraz uczyły współdziałania w grupie. Zajęcia zostały przygotowane w celu nauczenia dzieci dokonywania wyborów pomiędzy tym co zdrowe i odżywcze, a szkodliwe choć smaczne. Efektem końcowym tego cyklu było wykonanie przez uczniów prac plastycznych zachęcających do spożywania warzyw i owoców oraz picia czystej wody, która ma zbawienne właściwości dla organizmu ludzkiego. Uczniowie również wykonali zdrową sałatkę owocową oraz uczestniczyli w warsztatach kulinarnych w „Pizzerii u Synia”. Praktyczne zajęcia dostarczyły dzieciom wielu miłych emocji oraz zachęciły do większego zaangażowania w przygotowywanie posiłków w domu.
Zdjęcia w galerii Foto
Powrót.
|
STYPENDIA
NAUKOWEWE
SPORTOWE
NAUCZANIE
STATUT
SYSTEM OCENIANIA
OFERTA EDUKACYJNA
PROGRAM WYCHOWAWCZO-PROFILAKTYCZNY
REGULAMIN WYCIECZEK
REGULAMIN BIBLIOTEKI
REGULAMIN ŚWIETLICY
REGULAMIN STOŁÓWKI
DLA NAUCZYCIELI
KARTA NAUCZYCIELA
FUNDUSZ SOCJALNY
REGULAMIN WYNAGRODZEŃ
KSZTAŁCENIE SPECJALNE
PUBLIKACJE NAUCZYCIELI
NAROL
HISTORIA
ZABYTKI
NAROL W OBIEKTYWIE
LEGENDY NAROLSKIE
|