www.spnarol.pl

 
 

WITAMY NA STRONIE SZKOŁY PODSTWAOWEJ W NAROLU     

  SZKOŁA

KOMUNIKATY 

PRZETARGI 

DYREKCJA

NAUCZYCIELE

RADA RODZICÓW

SAMORZĄD UCZNIOWSKI

BIBLIOTEKA

ŚWIETLICA

PEDAGOG SZKOLNY

PATRON

HISTORIA

UCZNIOWIE

  WYDARZENIA

UROCZYSTOŚCI

IMPREZY

  KONKURSY

PRZEDMIOTOWE

SPORTOWE

  KULTURA I SPORT

TEATRZYK "ALBERCIK"

UŚMIECHNIĘTE BUZIAKI

UKS "ROZTOCZE"

  INNE

PRACE UCZNIÓW

GALERIA FOTO  

KSIĘGA GOŚCI  

NAPISZ DO NAS

LINKI

ARCHIWUM

.....:::::  STRONA GŁÓWNA - AKTUALNOŚCI :::::.....

06.04.2022 - Warsztaty kulinarne w „Pizzerii u Synia”!

    Klasa II b na początku kwietnia 2022 roku uczestniczyła w cyklu działań pod hasłem „Wiem co jem”. Głównym celem tych zajęć było promowanie zdrowego stylu życia poprzez racjonalne odżywianie. Prowadzone zajęcia pozwoliły uświadomić uczniom ważność zdrowia człowieka, kształtować właściwe nawyki żywieniowe oraz uczyły współdziałania w grupie. Zajęcia zostały przygotowane w celu nauczenia dzieci dokonywania wyborów pomiędzy tym co zdrowe i odżywcze, a szkodliwe choć smaczne. Efektem końcowym tego cyklu było wykonanie przez uczniów prac plastycznych zachęcających do spożywania warzyw i owoców oraz picia czystej wody, która ma zbawienne właściwości dla organizmu ludzkiego. Uczniowie również wykonali zdrową sałatkę owocową oraz uczestniczyli w warsztatach kulinarnych w „Pizzerii u Synia”. Praktyczne zajęcia dostarczyły dzieciom wielu miłych emocji oraz zachęciły do większego zaangażowania w przygotowywanie posiłków w domu.

 

 Zdjęcia w galerii Foto

Powrót.  

 

 

 

  STYPENDIA

NAUKOWEWE

SPORTOWE

  NAUCZANIE

STATUT

SYSTEM OCENIANIA

OFERTA EDUKACYJNA

PROGRAM WYCHOWAWCZO-PROFILAKTYCZNY

REGULAMIN WYCIECZEK

REGULAMIN BIBLIOTEKI

REGULAMIN ŚWIETLICY

REGULAMIN STOŁÓWKI

  DLA NAUCZYCIELI

KARTA NAUCZYCIELA

FUNDUSZ SOCJALNY

REGULAMIN WYNAGRODZEŃ

KSZTAŁCENIE SPECJALNE

PUBLIKACJE NAUCZYCIELI

  NAROL

HISTORIA

ZABYTKI

NAROL W OBIEKTYWIE

LEGENDY NAROLSKIE